Steven Uzeel

Steven zomer2018
Steven Uzeel

Wie ben ik?

Mijn naam is Steven Uzeel. Ik ben geboren en getogen in Den Bosch en nu woon ik in het dropje Eethen. Ik hou van muziek en met name ben ik dol op zingen en gitaar spelen. Ik ben een groot fan van o.a. Red Hot Chili Peppers, John Mayer en Pearl Jam.

Een stressvolle periode

In 2007 was ik klaar met de middelbare school, het was een leuke tijd, met de welbekende ups en downs. De periode na de middelbare school was voor mij helaas een stuk minder leuk. Deze periode stond symbool voor stress, een lange depressie, eenzaamheid en verlatingsangst.
Ik voelde me verloren, want ik wist niet meer wie ik was en ik wist al zeker niet wat ik in het dagelijkse leven wilde doen.
Ik heb na de middelbare school verschillende opleidingen gevolgd. Helaas had ik vijf jaar na de middelbare school tijd nog steeds niet gevonden waar ik naar zocht, totdat…

Hoe ik mijn rust en ontspanning terug heb gevonden

…ik in december 2016 koos voor de opleiding Energetisch Therapeut bij Janosh in Alkmaar. Dit was voor mij een echte eye-opener, en ik heb erna meteen de master opleiding gevolgd!
In november 2017 besloot ik mijn vakkennis te verbreden bij Access Consciousness zodat ik ook de lichamen van mijn cliƫnten kan ondersteunen met behulp van lichaamsprocessen.

Van slachtoffer naar iemand die sterk in zijn schoenen staat!

Deze twee modaliteiten zijn voor mij de inspiratie om mijn leven totaal te veranderen:

  • De energetische therapie heeft me rust gegeven.
  • De lichaamsprocessen hebben enorm bijgedragen aan de ontspanning van mijn lichaam.
  • Ik ben heel dankbaar dat ik deze twee modaliteiten kan inzetten om jou te helpen.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Mijn roeping is om je te inspireren zodat je jouw capaciteiten en talenten kan inzetten voor jezelf en voor de wereld. Ik kijk uit naar de toekomst waarin ik jou en vele andere mensen kan inspireren om je capaciteiten en talenten in te zetten zodat je het leven kan leven waarvan je altijd hebt gedroomd.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met me op!