Ontspannen lichaam

ontspannen lichaam

Ontspannen lichaam

Als behandelaar werk ik met o.a. lichaamsprocessen Access Consciousness om een bijdrage te zijn voor de ontspanning van je lichaam. Oude energie gaat er uit en nieuwe energie gaat er in.
Voor degenen die niet van diepe gesprekken houden en daarnaast graag het werk uit handen geven is dit gewoonweg heerlijk.

Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

  • Access Bars: hoe zou het zijn als je gewoon kon gaan liggen en iemand anders al het werk zou laten doen?
  • Andere lichaamsprocessen: wat zou zulke diepgaande verzorging kunnen betekenen voor jou en jouw lichaam?

Hoe belangrijk is een ontspannen lichaam?

“Om beter om te kunnen gaan met alles om ons heen, is het belangrijk dat we goed in contact zijn met ons lichaam. De meeste mensen leven meer vanuit het hoofd i.p.v. hun eigen gevoel en willen zo de controle en regie houden over hun emoties en zijn dan totaal uit verbinding met hun lichaam. Dit veroorzaakt onrust en stress in het lichaam. Elke vorm van stress veroorzaakt verzuring in ons lichaam en hierdoor ontstaan de energetische blokkades die ons uiteindelijk ook ziek kunnen maken. Vaak is dit een onbewust patroon geworden, we weten niet beter, totdat we ons niet meer in balans voelen.

Gelukkig is ons lichaam heel wijs en wacht op hét moment wanneer wij wel in staat zijn om deze blokkades ZELF te gaan opruimen. Dan komen ook de klachten in beeld. Deze klachten zijn dán juist een heel positief signaal van ons lichaam, ook al voelt dit niet zo. Alleen op deze manier worden we er weer bewust van dat we uit balans zijn. Door energetische blokkades op te ruimen kunnen we juist weer in balans komen.”

Bron:  Natuurliik In Verbinding