In gesprek

in gesprek met een therapeut

Wil je in gesprek gaan met mij?

Ik kan met je in gesprek gaan in de rol van energetisch therapeut. Ik werk met kleurrijke kaarten waar Heilige Geometrische vormen op staan. Dit is zeker een mooie mogelijkheid om verdieping te vinden als je niet heel erg van lichamelijke aanraking houdt, maar wel verandering wil creëren in jouw leven.

energetisch therapeut

Energetische therapeut

Ik werk als energetisch therapeut graag met de methode van Janosh: hij is kunstenaar, inspirator en visionair. Tijdens een sessie maken we gebruik van energie-kaarten met geometrische afbeeldingen, deze geometrie geeft toegang tot je onderbewustzijn.

Snel naar de kern

Met methode Janosh gaan we snel naar de kern van datgene waar jij verandering wilt creëren. Zo kunnen we blokkades herkennen en omhoog brengen, waardoor we de kern van ziektes en psychische processen als faalangst, burn-outs, depressies en trauma’s kunnen aanpakken.

Wil je meer info over de mogelijkheden bij een energetisch therapeut? Neem gerust contact met me op.

energetisch therapeut
energetisch therapeut
energetisch therapeut

Dit zijn geometrische codes van Janosh, (v.l.n.r.: Frequentie, Daadkracht en Roeping).
Meer codes: https://www.janosh.com/sacred-geometry/galerie/

Wat is Heilige Geometrie?

Heilige Geometrie: het universum is gevormd volgens vaste, geometrische verhoudingen; van de bloemen in de tuin tot de Egyptische Piramides, de groepering van sterren en zelfs het menselijk lichaam. Wij zijn dus op dezelfde manier opgebouwd als het totale universum.
Geometrie is diep geworteld in ons lichaam en celgeheugen. De platonische vormen zijn de bouwstenen van alles wat bestaat en zijn dus ook een deel van de mens. Zelfs elke gedachte of emotie heeft een Geometrisch patroon. Daarom herkennen wij van nature onbewust deze Geometrisch gevormde elementen om ons heen en kunnen we bepaalde emoties voelen als we ons focussen op deze specifieke vormen. Dit maakt de Heilige Geometrie tot de universele taal ofwel de taal van de ziel.

Bron: https://www.bakenvanlicht.nl/geometrie/

wat is heilige geometrie?