AVG 2020

AVG 2020

Ik bevestig dat ik tenminste 18 jaar oud ben, of toestemming heb van mijn ouder(s)/voogd(en).

Ik heb de EULA, Algemene Voorwaarden, gebruikersvoorwaarden en privacy verklaring gelezen en geaccepteerd zodat ik de producten en services kan gebruiken.

Ik ben volledig geïnformeerd dat mijn persoonlijke gegevens worden verkregen voor het gebruik van de producten en services.

Ik begrijp dat sommige data, zoals mijn persoonlijke gegevens, verkregen moeten worden zodat ik services en producten van Uzeel Univerzeel kan gebruiken waar ik toegang tot gevraagd hebt. Ik begrijp dat in sommige gevallen het nodig is om cookies of andere verzamelsoftware te verzamelen zodat ik gebruik kan maken van onze producten en services. Ik geef toestemming dat mijn email gebruikt gaat worden voor informatie en marketing doeleinden.

Ik begrijp dat ik het recht heb om jaarlijks toegang te vragen tot persoonlijke data die Uzeel Univerzeel van mij heeft opgeslagen. Ik ben akkoord gegaan om mijn persoonsgegevens vast te leggen in een leesbaar formaat.

Daarnaast snap ik dat ik mijn goedkeuring kan herroepen en dat ik het recht heb om mijn persoonsgegevens te laten verwijderen. Als ik mij herroep zal Uzeel Univerzeel stoppen met het verzamelen van mijn persoonlijke data. Ik snap dat wanneer ik mij herroep ik mogelijk geen toegang meer heb tot de verschillende producten of services en ik kan Uzeel Univerzeel daar niet verantwoordelijk voor houden.

Als ik mij herroep zal Uzeel Univerzeel alle data die het van mij heeft verwijderen of ontoereikbaar maken. Ik begrijp daarnaast dat wanneer een dispuut tegenover mijn persoonlijke data, ik iemand kan contacteren die verantwoordelijk is voor het verwerken van data-gerelateerde zaken. Als Uzeel Univerzeel niet toereikbaar is om het probleem te verhelpen, zal Uzeel Univerzeel een onafhankelijke service aandragen om het te verhelpen. Als er vragen zijn over mijn privacy kan ik een e-mail sturen naar info@uzeeluniverzeel.nl