Access Consciousness

access consciousness

De mantra van Access Consciousness: “Alles van het leven komt me toe met gemak, vreugde en glorie!”

Access Consciousness biedt je mogelijkheden om volledig bewust te worden en te gaan functioneren als het bewuste wezen dat je werkelijk bent. Des te meer vragen je stelt, des te meer keuzes heb je beschikbaar, des te meer bewustzijn krijg jij van de mogelijkheden.
Het is een
 wereldwijd bekend bedrijf, opgericht in 1995 door Gary M. Douglas. Access Consciousness biedt pragmatische tools en technieken om datgene in je leven te veranderen wat je altijd al graag wilde veranderen. De doelstelling van Access is: door jezelf te zijn de wereld veranderenKen je de Access Clearing Statement al?

Ik werk met lichaamsprocessen zoals Access Bars, MTVSS, BMM en Cellulair Geheugen. Daarnaast faciliteer ik de Bars classes en de introductie classes van Access Consciousness zoals “Meer Tijd, Meer Geld, Meer Vreugde!”

Meer info vind je op de officiële website. En ik raad je aan om de inspirerende diensten en producten te bekijken in de webshop van Acces.

access lichaamsproces

Access lichaamsproces

Een lichaamsproces van Access Consciousness is verzorgend en diepgaand, en ieder proces heeft een andere uitwerking op je lichaam. Er zijn tientallen processen voor je lichaam, bijvoorbeeld voor:

  • jouw immuunsysteem
  • het herstel van de visie op je leven
  • het opheffen effecten van trauma
  • de afname van het nabootsen van andermans pijnen, paden en werkelijkheden

Dit zijn slechts een paar voorbeelden, er zijn er nog zóveel meer! Ben je benieuwd of een Access lichaamsproces iets kan betekenen voor jouw lichaam? Neem gerust contact met me op.

access consciousness