Access Bars class

DUTCH_Whatwoulditbe

Wist jij al dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen.

Op zijn minst ervaar je het runnen van jouw Bars als een goede massage, op zijn best verandert het heel je leven met gemak in iets groters.Een Bars-sessie kan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het gerelateerde barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Het ontvangen en leren van Access Bars™ zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen. Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

Na het volgen van een Bars Class ben je een officiële Bars Practitioner en mag je Bars Sessies geven (en er geld voor vragen als dat leuk is voor jou), meer informatie hierover krijg je in je Bars Class.